Over drukpartnerszuid

Wij zijn DrukpartnersZuid, dé partner in vakkundig drukwerk. Wij denken graag mee vanuit onze expertise, zodat jouw drukwerk naar wens is en beter.

DrukpartnersZuid is een onderdeel van EcomaenGroep, een groep van zeven drukkerijen die hun krachten op één locatie hebben gebundeld. Als onderdeel van EcomaenGroep kan DrukpartnersZuid veelzijdig en kwalitatief sterk drukwerk bieden en zorgen voor een snelle levering.

Wij zijn niet alleen drukker, wij zijn een partner. Wij denken graag met jou mee over alle details, zoals papier, bindwijze en productiemethode. Samen gaan we op zoek naar de beste en gunstigste oplossing voor jouw vraag.

Maar ons werk stopt niet als het drukwerk klaar is. Wij verpakken het op de gewenste manier en zorgen voor de gewenste levering. Of het nou naar één of meerdere locaties gebracht moet worden.

Binnen onze drukkerij heeft duurzaamheid een belangrijke rol. Zo zijn wij FSC-gecertificeerd en drukken wij wanneer het kan met bio-inkten. Daarnaast ondernemen wij zoveel mogelijk regionaal, wat onze CO2-voetafdruk beperkt.

In de wereld van vandaag waar online een groot deel in beslag neemt, is drukwerk nog steeds relevant. Wij zien het zelfs steeds relevanter worden. “Drukwerk wordt steeds diverser. Waar in het verleden al snel grote volumes werden gedrukt, wordt nu kritischer nagedacht. Zo wordt er gekeken naar toepasbaarheid, papiersoorten en milieu-impact. Dit zorgt ervoor dat drukwerk slimmer en specifieker wordt toegepast.” aldus Jurgen, onze Brand & Salesmanager.

Wil je inspiratie op doen? Bekijk onze cases en volg ons op LinkedIn, Instagram en Facebook om wekelijks geïnspireerd te worden.